• Docenten Eindhoven
  Onze gediplomeerde docenten.
  Altijd les van de beste gediplomeerde docenten.
  Meer hierover
 • Missie Muziekschool Eindhoven
  Onze missie.
  Muziekeducatie beschikbaar voor iedereen.
  Meer hierover
 • Muziekschool Eindhoven Cursussen en Workshops
  Tarieven van deze cursus.
  Bekijk de tarieven van deze cursus.
  Meer hierover
 • Zangles Eindhoven
  Gratis proefles.
  Ontdek jouw talent.
  Meer hierover

Gitaarles Eindhoven.

Al ruim 40 jaar kun je voor gitaarles in Eindhoven terecht bij de Muziekschool Eindhoven. Onze gediplomeerde gitaardocenten gaan samen met jou aan de slag om het beste uit jouw talenten te halen. Of je nu bij de basis moet beginnen of juist volledige theoretische en praktische beheersing van de gitaar nastreeft, de gitaardocenten van de Gitaarles Eindhoven staan voor jou klaar! Wij vinden het belangrijk aan de wensen van onze cursisten te voldoen, wat zíj graag willen leren, en dat te onderbouwen met de essentiële basiskennis en vaardigheden die daarbij horen. Onze ervaren gediplomeerde gitaardocenten helpen je jouw muzikale doelen te bereiken, wat deze ook mogen zijn.

Gitaarles van gediplomeerde docenten.

Bij de Muziekschool Eindhoven krijg je les van gediplomeerde docenten die met hun theoretische en praktische kennis en ervaring jou kunnen ondersteunen in het bereiken van jouw muzikale doelen. Onderdeel hiervan is het lezen van tabs en notenschrift, worden liedjes in de meest uiteenlopende stijlen onder de loep genomen en wordt er aandacht besteed aan bijkomende aspecten van het gitaarspelen zoals de verschillende soorten gitaren, versterkers, effecten, accessoires en dergelijke. Onze unieke lesmethodes zijn door onze gediplomeerde docenten met uiterste zorg samengesteld en baseren zich op het snel behalen van resultaat, maar met de bijbehorende essentiële basiskennis en vaardigheden. Schrijf je vandaag nog in voor het volgen van een gratis proefles en ontdek de wereld van muziek.

Van klassiek tot pop.

De gitaar is een veelzijdig instrument wat in vele genres terug te vinden is, van klassiek tot jazz. Elke genre heeft zijn eigen technieken en vaardigheden maar natuurlijk ook veel overeenkomsten. De docenten van de Gitaarles Eindhoven zijn breed georiënteerd en kunnen je in elk van deze genres bijstaan. Wij vinden het belangrijk dat naast het leren van de noodzakelijke basis ook jouw éigen favoriete songs of skills een plaats krijgen in de gitaarles, daarom ga jij samen met je docent aan de slag om het beste uit jezelf en uit jouw instrument te halen, zodat jij jouw talenten zo goed mogelijk kunt ontwikkelen.

10% groepskorting.

Elke week vinden er bij de Gitaarles Eindhoven instapmomenten plaats en dus kan een nieuwe cursist direct beginnen met zijn of haar lessen. Mocht u zich inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht u zich alleen inschrijven, en wilt u graag dat wij een duo- of groepsles samenstellen? Wij stellen op basis van uw niveau een geschikte groep samen.

Volg een gratis gitaar proefles.

Onze passie voor muziek staat bij de Gitaarles Eindhoven centraal. Graag geven wij dan ook aan iedereen een gratis gelegenheid deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.