• Docenten Eindhoven
  Onze gediplomeerde docenten.
  Altijd les van de beste gediplomeerde docenten.
  Meer hierover
 • Missie Muziekschool Eindhoven
  Onze missie.
  Muziekeducatie beschikbaar voor iedereen.
  Meer hierover
 • Muziekschool Eindhoven Cursussen en Workshops
  Tarieven van deze cursus.
  Bekijk de tarieven van deze cursus.
  Meer hierover
 • Zangles Eindhoven
  Gratis proefles.
  Ontdek jouw talent.
  Meer hierover

Zangles Eindhoven.

Sommigen hebben een aanleg voor het zingen, maar iedereen kan het met de juiste begeleiding leren. Zingen is een vaardigheid dat met zorg beoefend moet worden, het gebruikt namelijk een van de belangrijkste instrumenten van het lichaam, je stem! De Zangles Eindhoven verzorgt zanglessen voor jong en oud, voor zowel de beginnende vocalist als de ervaren zanger of zangeres. Zangles op formaat, aangepast aan jou persoonlijk, zodat jij samen met jouw zangdocent het beste uit jouw stem kunt halen.

Meer dan 40 jaar aan ervaring.

Door onze ruime ervaring weten wij wat jíj nodig hebt. Met het aan jou aangepast lesprogramma, wordt er met zorg aan jouw stem gewerkt, en ontdek je samen met jouw docent wat er met jouw stem allemaal mogelijk is. Hierbij wordt er gekeken naar jouw muzikale voorkeur maar leer je ook de essentiële basistechnieken en het veilig gebruiken van je stem, namelijk het niét goed gebruiken hiervan kan deze onherstelbaar beschadigen. Naast het onderzoeken van de verschillende zangtechnieken leer je ook om te gaan met de microfoon en ga je jouw plankenkoorts te lijf. Volg een gratis proefles bij de Zangles Eindhoven en ontdek jouw stem!

Gediplomeerde zangdocenten.

De gediplomeerde docenten van de Zangles Eindhoven zijn uiterst ervaren, en bieden vocalisten dé begeleiding en ondersteuning die zij nodig hebben. Samen met jouw docent bekijk je welke aanpak het beste bij jou past, wordt samen met jou met zorg en aandacht aan je stem gewerkt, en met deze ondersteuning zul je versteld staan van wat jij allemaal uit jouw stem kan halen!

10% groepskorting.

Elke week vinden er bij de Zangles Eindhoven instapmomenten plaats en dus kan een nieuwe cursist direct beginnen met zijn of haar lessen. Mocht u zich inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht u zich alleen inschrijven, en wilt u graag dat wij een duo- of groepsles samenstellen? Wij stellen op basis van uw niveau een geschikte groep samen.

Volg een gratis zang proefles.

Onze passie voor muziek staat bij de Zangles Eindhoven centraal. Graag geven wij dan ook aan iedereen een gratis gelegenheid deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.