• Docenten Eindhoven
  Onze gediplomeerde docenten.
  Altijd les van de beste gediplomeerde docenten.
  Meer hierover
 • Missie Muziekschool Eindhoven
  Onze missie.
  Muziekeducatie beschikbaar voor iedereen.
  Meer hierover
 • Muziekschool Eindhoven Cursussen en Workshops
  Tarieven van deze cursus.
  Bekijk de tarieven van deze cursus.
  Meer hierover
 • Zangles Eindhoven
  Gratis proefles.
  Ontdek jouw talent.
  Meer hierover

Basgitaarles Eindhoven.

Altijd al die lekkere basslick willen spelen? Of misschien een walking bass? Dát en véél 
meer kun je leren bij de basgitaarles Eindhoven. Wij gaan met jou aan de slag om het
 allerbeste uit jezelf, en jouw basgitaar te halen. Dat doen wij aan de hand van onze 
unieke lesaanpak waarin jij met jouw instrument centraal staat. Of je nu een beginnende- of juist een ervaren bassist bent, bij de basgitaarles Eindhoven kan iedereen terecht
 voor het volgen van een cursus basgitaar op zijn- of haar niveau. De basgitaar is een essentieel instrument in vele muziekformaties, het is namelijk in tegenstelling tot zijn naamgenoot een instrument dat, de naam zegt het al, de basnoten speelt, oftewel de lage noten. Naast dat de basgitaar er vergelijkbaar uitziet als een normale gitaar, is de basgitaar een volledig ander instrument dat zijn eigen technieken en vaardigheden vergt.

Les van gediplomeerde basdocenten.

Onze cursisten krijgen uitsluitend basgitaarles van gediplomeerde docenten die met hun theoretische en praktische kennis en ervaring je kunnen ondersteunen in het bereiken van jouw muzikale doelen. Onderdeel hiervan is het lezen van tabs en notenschrift, worden liedjes in de meest uiteenlopende stijlen onder de loep genomen en wordt er aandacht besteed aan bijkomende aspecten van het gitaarspelen zoals de verschillende soorten basgitaren accessoires en dergelijke.

Uitgebreid scala aan muziekgenres.

De docenten van de basgitaarles Eindhoven gaan uit van jouw persoonlijke voorkeur en passen het lesplan aan joúw aan. Of je nu jazz of pop wil spelen, of juist iets héél anders. Naast de verdieping in jouw eigen genre ontdek je óók de technieken en methodes van andere genres door hier regelmatig uitstapjes naar te maken.

10% groepskorting.

Elke week vinden er instapmomenten plaats en dus kan een nieuwe cursist direct beginnen met zijn of haar lessen. Mocht u zich inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht u zich alleen inschrijven, en wilt u graag dat wij een duo- of groepsles samenstellen? Wij stellen op basis van uw niveau een geschikte groep samen.

Volg een gratis basgitaar proefles.

Onze passie voor muziek staat bij de Basgitaarles Eindhoven centraal. Graag geven wij dan ook aan iedereen een gratis gelegenheid deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.