• Docenten Eindhoven
  Onze gediplomeerde docenten.
  Altijd les van de beste gediplomeerde docenten.
  Meer hierover
 • Missie Muziekschool Eindhoven
  Onze missie.
  Muziekeducatie beschikbaar voor iedereen.
  Meer hierover
 • Muziekschool Eindhoven Cursussen en Workshops
  Tarieven van deze cursus.
  Bekijk de tarieven van deze cursus.
  Meer hierover
 • Zangles Eindhoven
  Gratis proefles.
  Ontdek jouw talent.
  Meer hierover

DJ School Eindhoven.

Nederland is het DJ land bij uitstek! Artiesten als Afrojack en Armin van Buuren bepalen het Nederlandse muzikale landschap. DJ'en is heel wat meer dan 'gewoon' twee songs in elkaar mixen, bijvoorbeeld door verschillende functies op de decks en mixer te gebruiken. Overal in Nederland poppen nieuwe DJ's op en veroveren de wereld met hun songs. De DJ docenten van de DJ School Eindhoven gaan met jou aan de slag om alles te weten komen over het DJ'en. Naast het leren van de basis principes van het DJ'en, leer je hoe jij de decks en mixer kunt gebruiken om het het allerbeste uit jouw set te halen. Schrijf je vandaag nog in voor een gratis proefles bij de DJ School Eindhoven en ontdek de wereld van muziek.

Word jij die nieuwe DJ?

DJ'en is zoveel meer dan zomaar twee liedjes in elkaar mixen. De 'mixers en de decks' bevatten allerlei functies en mogelijkheden, deze functies en mogelijkheden ga je samen met een van onze ervaren docenten bekijken en oefenen, waarbij je bijvoorbeeld óók gebruik maakt van de beschikbare 'mixing software', en worden alle andere aspecten van het DJ'en behandeld zodat jij optimaal voorbereid bent mocht je uiteindelijk je éigen shows uitvoeren!

Onze DJ docenten.

De docenten van de DJ school Eindhoven zijn ervaren DJ's en producers en hebben met de absolute top gewerkt. Met hun ervaring en kennis kunnen zij de cursisten van de Muziekschool Eindhoven bieden wat zij nodig hebben! Of je nu nog geen enkele ervaring hebt met DJ'en of juist dat je jouw skills en talent verder wilt uitbreiden. Jij gaat samen met jouw docent op zoek naar het beste in jezelf, en je leert daarbij gebruik te maken van de nodige apparatuur. Wat je muzikale voorkeur ook mag zijn, de DJ docenten van de Muziekschool Eindhoven staat voor jou klaar!

10% groepskorting.

Elke week vinden er bij de DJ School Eindhoven instapmomenten plaats en dus kan een nieuwe cursist direct beginnen met zijn of haar lessen. Mocht u zich inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht u zich alleen inschrijven, en wilt u graag dat wij een duo- of groepsles samenstellen? Wij stellen op basis van uw niveau een geschikte groep samen.

Volg een gratis proefles bij de DJ School Eindhoven.

Onze passie voor muziek staat bij de DJ School Eindhoven centraal. Graag geven wij dan ook aan iedereen een gratis gelegenheid deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormt de DJ School Eindhoven een geschikte groep voor jou samen.