• Docenten Eindhoven
  Onze gediplomeerde docenten.
  Altijd les van de beste gediplomeerde docenten.
  Meer hierover
 • Missie Muziekschool Eindhoven
  Onze missie.
  Muziekeducatie beschikbaar voor iedereen.
  Meer hierover
 • Muziekschool Eindhoven Cursussen en Workshops
  Tarieven van deze cursus.
  Bekijk de tarieven van deze cursus.
  Meer hierover
 • Zangles Eindhoven
  Gratis proefles.
  Ontdek jouw talent.
  Meer hierover

Drumles Eindhoven.

Een beat staat aan de basis van elke song, daarom bezet een drummer een basispositie in vrijwel alle muziekformaties. Van Jazz tot aan de hedendaagse pop zijn er in vrijwel alle songs drums te vinden. Naast de noten die bijvoorbeeld een pianist leest, heeft een drummer een eigen notenschrift dat aan de basis staat van vele ritmes waar een drummer over moet beschikken. Samen met jouw docent bouw je deze ritmes uit tot interessante drumpatronen en verdiep jij je verder in de vele muziekgenres.

Drumles van gediplomeerde docenten.

Bij de Drumles Eindhoven krijg je les van gediplomeerde drumdocenten, die met hun theoretische en praktisch kennis jou alles kunnen leren over het drumstel en hoe je deze het allerbest kunt bespelen. Het drumstel is namelijk een veelzijdig instrument wat in vele genres voorkomt, vanzelfsprekend zijn er dus ook verschillende technieken en manieren om het drumstel te bespelen. Of je nu een beginnende- of juist een ervaren drummer bent, onze gediplomeerde drumdocenten staan voor jou klaar en ondersteunen je in het ontwikkelen van jouw talent.

Van Jazz tot Pop.

Ieder muziekgenre heeft zo zijn eigen soorten ritmes met daarop een ontelbaar variaties, onze docenten maken een lesprogramma voor jou op maat, of je nu van jazz, rock of pop houdt. Naast het leren van de essentiële basis ritmes, verdiep jij je samen met jouw drumdocent in alle variaties die daarop volgen, dat kan natuurlijk in een genre naar jouw voorkeur maar ook in de uitstapjes naar andere genres om zo te ontdekken welke ritmes er allemaal mogelijk zijn. De docenten van de Drumles Eindhoven staan voor jou klaar.

10% groepskorting.

Elke week vinden er bij de Drumles Eindhoven instapmomenten plaats en dus kan een nieuwe cursist direct beginnen met zijn of haar lessen. Mocht u zich inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht u zich alleen inschrijven, en wilt u graag dat wij een duo- of groepsles samenstellen? Wij stellen op basis van uw niveau een geschikte groep samen.

Volg een gratis drums proefles.

Onze passie voor muziek staat bij de Drumles Eindhoven centraal. Graag geven wij dan ook aan iedereen een gratis gelegenheid deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.