Van Ed Sheeran tot Robert Johnson.

Al ruim 40 jaar kun je voor gitaarles in Eindhoven terecht bij de Muziekschool Eindhoven. Onze gediplomeerde gitaardocenten gaan samen met jou aan de slag om het beste uit jouw talenten te halen. Of je nu bij de basis moet beginnen of juist volledige theoretische en praktische beheersing van de gitaar nastreeft, de gitaardocenten van de Gitaarles Eindhoven staan voor jou klaar! Wij vinden het belangrijk aan de wensen van onze cursisten te voldoen, wat zíj graag willen leren, en dat te onderbouwen met de essentiële basiskennis en vaardigheden die daarbij horen. Onze ervaren gediplomeerde gitaardocenten helpen je jouw muzikale doelen te bereiken, wat deze ook mogen zijn.

Les van de beste gediplomeerde gitaardocenten.

Bij de Muziekschool Eindhoven krijg je les van gediplomeerde docenten die met hun theoretische en praktische kennis en ervaring jou kunnen ondersteunen in het bereiken van jouw muzikale doelen. Onderdeel hiervan is het lezen van tabs en notenschrift, worden liedjes in de meest uiteenlopende stijlen onder de loep genomen en wordt er aandacht besteed aan bijkomende aspecten van het gitaarspelen zoals de verschillende soorten gitaren, versterkers, effecten, accessoires en dergelijke. Onze unieke lesmethodes zijn door onze gediplomeerde docenten met uiterste zorg samengesteld en baseren zich op het snel behalen van resultaat, maar met de bijbehorende essentiële basiskennis en vaardigheden. Schrijf je vandaag nog in voor het volgen van een gratis proefles en ontdek de wereld van muziek.

Van pop tot klassiek, leren in jouw favoriete genre.

De gitaar is een veelzijdig instrument wat in vele genres terug te vinden is, van klassiek tot jazz. Elke genre heeft zijn eigen technieken en vaardigheden maar natuurlijk ook veel overeenkomsten. De docenten van de Gitaarles Eindhoven zijn breed georiënteerd en kunnen je in elk van deze genres bijstaan. Wij vinden het belangrijk dat naast het leren van de noodzakelijke basis ook jouw éigen favoriete songs of skills een plaats krijgen in de gitaarles, daarom ga jij samen met je docent aan de slag om het beste uit jezelf en uit jouw instrument te halen, zodat jij jouw talenten zo goed mogelijk kunt ontwikkelen.

Niet alleen binnen de lesruimte, maar ook daarbuiten.

Gitaar spelen is zoveel meer dan enkel het spelen binnen de muren van de lesruimte, het is essentieel dat jij ook de mogelijkheid krijgt om jezelf op het podium te ontwikkelen. Ook buiten de lesruimte ontvang je ondersteuning van jouw docent, en krijg je meerdere malen per jaar de gelegenheid op het podium jouw skills te showen.

10% groepskorting, direct beginnen.

Elke week vinden er bij de Muziekschool Eindhoven instapmomenten plaats en kun je dus direct aan de slag. Mocht jij je inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij een verlenging. Wij kunnen natuurlijk ook een groep voor u samenstellen op basis van uw niveau en voorkeuren.

Volg een gratis proefles

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Muziekschool Eindhoven en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles