• Docenten Eindhoven
  Onze gediplomeerde docenten.
  Altijd les van de beste gediplomeerde docenten.
  Meer hierover
 • Missie Muziekschool Eindhoven
  Onze missie.
  Muziekeducatie beschikbaar voor iedereen.
  Meer hierover
 • Muziekschool Eindhoven Cursussen en Workshops
  Tarieven van deze cursus.
  Bekijk de tarieven van deze cursus.
  Meer hierover
 • Zangles Eindhoven
  Gratis proefles.
  Ontdek jouw talent.
  Meer hierover

Muziekproductie Eindhoven.

Bij de cursus muziekproductie van de Muziekschool Eindhoven ontdek hoe het is om je eigen
muziek te kunnen maken. Door het gebruik van software is het produceren van muziek steeds
makkelijker en toegankelijker geworden. Iedereen beschikt tegenwoordig over een computer
en daarmee dus ook de mogelijkheid jouw eigen muziek te maken. Samen met de docenten
van de Muziekschool Eindhoven ontdek hoe je deze software kunt gebruiken, krijg je alle
'tips & tricks' in je schoot geworpen, en leer je in no-time hoe jij jouw eigen muziek kunt creëren. Zonder producers zouden wij niet van onze favoriete songs kunnen genieten. Oftewel, zonder producers zouden er geen liedjes zijn die de radio zou kunnen spelen! Voor het produceren van muziek hoéf je geen instrument te bespelen, maar is het wel handig als je aanleg hebt voor muziek natuurlijk!

De dirigent van jouw eigen muziek.

Een producer kun je zien als de dirigent van een band of muziekgroep, hij is degene die verantwoordelijk is alle instrumenten als een puzzel in elkaar te leggen. De cursus muziekproductie Eindhoven leert jou hoe de professionals te werk gaan, welke software en benodigdheden ze daarbij gebruiken, en hoe jij hiermee je eigen productie kan maken.

Van hiphop tot dance.

Of je nu van hiphop of dance houdt, of maak je toch liever je eigen pop songs, het kan allemaal bij de cursus Muziekproductie Eindhoven! Wat jij wil leren staat bij ons centraal. Onze docenten helpen met hun brede theoretische en praktijkervaring jouw muziek productie skills naar een hoger niveau te tillen.

10% groepskorting.

Elke week vinden er instapmomenten plaats en dus kan een nieuwe cursist direct beginnen met zijn of haar lessen. Mocht u zich inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht u zich alleen inschrijven, en wilt u graag dat wij een duo- of groepsles samenstellen? Wij stellen op basis van uw niveau een geschikte groep samen.

Volg een gratis Muziekproductie proefles.

Onze passie voor muziek staat bij de Cursus Muziekproductie Eindhoven centraal. Graag geven wij dan ook aan iedereen een gratis gelegenheid deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.