Van Chopin tot Alicia Keys.

Al eeuwen wordt de piano bespeeld, van Chopin tot Alicia Keys en behoort het tot een van de populairste instrumenten. Daarnaast is de piano een uitermate geschikt instrument om de basisprincipes van de muziek te bestuderen. Je leert van onze docenten naast het bespelen van je favoriete songs, óók om noten te lezen en bestudeer je de algemene muziektheorie. de Muziekschool Eindhoven verzorgt al meer dan 40 jaar pianolessen in Eindhoven. Pianoles op ieder niveau en in elk genre. of je nu nog nooit een piano hebt bespeeld, of dat je nu juist een ervaren pianist bent, de gediplomeerde pianodocenten van de Pianoles Eindhoven helpen je op weg om het beste uit jouw talent te halen.

Les van de beste gediplomeerde pianodocenten.

De piano is al eeuwen lang een razend populair instrument, van Chopin tot Alicia Keys, naast dat de gediplomeerde docenten van de Pianoles Eindhoven samen met jou in de algemene muziekkennis duiken, ga je óók samen aan de slag om je favoriete songs te leren spelen, onderzoek je hoe deze songs nu eigenlijk in elkaar zitten, of mocht je meer willen leren, leren onze docenten je de absolute beheersing van het instrument. Het kan allemaal bij de Pianoles Eindhoven!

Een lesaanpak aangepast aan jou.

Al meer dan 40 jaar verzorgt de Muziekschool Eindhoven pianolessen in Eindhoven. Aantrekkelijke tarieven, en géén wachtlijst. Met onze unieke lesaanpak is er voor ieder wat wils, deze lesaanpak wordt naar jouw voorkeur gevormd zodat hetgeen wat jíj wil leren onderbouwd kan worden met de expertise van de docenten van de Pianoles Eindhoven.

Niet alleen binnen de lesruimte, maar ook daarbuiten.

Piano spelen is zoveel meer dan enkel het spelen binnen de muren van de lesruimte, het is essentieel dat jij ook de mogelijkheid krijgt om jezelf op het podium te ontwikkelen. Ook buiten de lesruimte ontvang je ondersteuning van jouw docent, en krijg je meerdere malen per jaar de gelegenheid op het podium jouw skills te showen.

10% groepskorting, direct beginnen.

Elke week vinden er bij de Muziekschool Eindhoven instapmomenten plaats en kun je dus direct aan de slag. Mocht jij je inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij een verlenging. Wij kunnen natuurlijk ook een groep voor u samenstellen op basis van uw niveau en voorkeuren.

Volg een gratis proefles

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Muziekschool Eindhoven en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles