• Docenten Eindhoven
  Onze gediplomeerde docenten.
  Altijd les van de beste gediplomeerde docenten.
  Meer hierover
 • Missie Muziekschool Eindhoven
  Onze missie.
  Muziekeducatie beschikbaar voor iedereen.
  Meer hierover
 • Muziekschool Eindhoven Cursussen en Workshops
  Tarieven van deze cursus.
  Bekijk de tarieven van deze cursus.
  Meer hierover
 • Zangles Eindhoven
  Gratis proefles.
  Ontdek jouw talent.
  Meer hierover

Pianoles Eindhoven.

Al eeuwen wordt de piano bespeeld, van Chopin tot Alicia Keys en behoort het tot een van de populairste instrumenten. Daarnaast is de piano een uitermate geschikt instrument om de basisprincipes van de muziek te bestuderen. Je leert van onze docenten naast het bespelen van je favoriete songs, óók om noten te lezen en bestudeer je de algemene muziektheorie. de Muziekschool Eindhoven verzorgt al meer dan 40 jaar pianolessen in Eindhoven. Pianoles op ieder niveau en in elk genre. of je nu nog nooit een piano hebt bespeeld, of dat je nu juist een ervaren pianist bent, de gediplomeerde pianodocenten van de Pianoles Eindhoven helpen je op weg om het beste uit jouw talent te halen.

Van Chopin tot Alicia Keys.

De piano is al eeuwen lang een razend populair instrument, van Chopin tot Alicia Keys, naast dat de gediplomeerde docenten van de Pianoles Eindhoven samen met jou in de algemene muziekkennis duiken, ga je óók samen aan de slag om je favoriete songs te leren spelen, onderzoek je hoe deze songs nu eigenlijk in elkaar zitten, of mocht je meer willen leren, leren onze docenten je de absolute beheersing van het instrument. Het kan allemaal bij de Pianoles Eindhoven!

Ruim 40 jaar ervaring.

Al meer dan 40 jaar verzorgt de Muziekschool Eindhoven pianolessen in Eindhoven. Aantrekkelijke tarieven, en géén wachtlijst. Met onze unieke lesaanpak is er voor ieder wat wils, deze lesaanpak wordt naar jouw voorkeur gevormd zodat hetgeen wat jíj wil leren onderbouwd kan worden met de expertise van de docenten van de Pianoles Eindhoven.

10% groepskorting.

Elke week vinden er bij de Pianoles Eindhoven instapmomenten plaats en dus kan een nieuwe cursist direct beginnen met zijn of haar lessen. Mocht u zich inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht u zich alleen inschrijven, en wilt u graag dat wij een duo- of groepsles samenstellen? Wij stellen op basis van uw niveau een geschikte groep samen.

Volg een gratis piano proefles.

Onze passie voor muziek staat bij de Pianoles Eindhoven centraal. Graag geven wij dan ook aan iedereen een gratis gelegenheid deze passie met ons te delen. Schrijf je samen in voor een gratis proefles met een vriend, vriendin, familielid of collega, en ontvang een korting van 10% per cursist per les gedurende de gehele lesperiode. Mocht jij je graag alleen in willen schrijven maar toch in groepsvorm les willen krijgen? Dan vormen wij een geschikte groep voor jou samen.