Het belangrijkste instrument van je lichaam.

Sommigen hebben een aanleg voor het zingen, maar iedereen kan het met de juiste begeleiding leren. Zingen is een vaardigheid dat met zorg beoefend moet worden, het gebruikt namelijk een van de belangrijkste instrumenten van het lichaam, je stem! Zangles Eindhoven verzorgt zanglessen voor jong en oud, voor zowel de beginnende vocalist als de ervaren zanger of zangeres. Zangles op formaat, aangepast aan jou persoonlijk, zodat jij samen met jouw zangdocent het beste uit jouw stem kunt halen.

Les van de beste gediplomeerde zangdocenten.

Door onze ruime ervaring weten wij wat jíj nodig hebt. Met het aan jou aangepast lesprogramma, wordt er met zorg aan jouw stem gewerkt, en ontdek je samen met jouw docent wat er met jouw stem allemaal mogelijk is. Hierbij wordt er gekeken naar jouw muzikale voorkeur maar leer je ook de essentiële basistechnieken en het veilig gebruiken van je stem, namelijk het niét goed gebruiken hiervan kan deze onherstelbaar beschadigen. Naast het onderzoeken van de verschillende zangtechnieken leer je ook om te gaan met de microfoon en ga je jouw plankenkoorts te lijf. Volg een gratis proefles bij de Zangles Eindhoven en ontdek jouw stem!

R&B, pop, klassiek, leren in jouw favoriete genre.

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen binnen jouw favoriete genre of genres. Geen stoffige lesmethodes, maar een pragmatische aanpak. Op deze wijze kunnen wij jouw muzikale succes verzekeren, niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kids.

Niet alleen binnen de lesruimte, maar ook daarbuiten.

Zingen is zoveel meer dan enkel het zingen binnen de muren van de lesruimte,  voor de spiegel of in de douche, het is essentieel dat jij ook de mogelijkheid krijgt om jezelf op het podium te ontwikkelen. Ook buiten de lesruimte ontvang je ondersteuning van jouw docent, en krijg je meermaals per jaar de gelegenheid op het podium jouw skills te showen.

10% groepskorting, direct beginnen.

Elke week vinden er bij de Muziekschool Eindhoven instapmomenten plaats en kun je dus direct aan de slag. Mocht jij je inschrijven met een vriend, vriendin, familielid of collega ontvangen jullie beide 10% korting per cursist per les gedurende de gehele lesperiode, ook bij een verlenging. Wij kunnen natuurlijk ook een groep voor u samenstellen op basis van uw niveau en voorkeuren.

Volg een gratis proefles

Volg vandaag nog een gratis proefles bij de Muziekschool Eindhoven en laat je adviseren door een van onze gediplomeerde docenten.

Volg een gratis proefles